160731_Bodony_46-e1470517769268

Gyógyikaszer

 

10777 Ft

A GYÓGYIKASZER készítmények, mint gyógyhatású kozmetikumok, bevizsgált és emberi felhasználásra engedélyezett termékek. Az Európai forgalomba hozatalhoz szükséges engedélyekkel rendelkeznek, de általános kereskedelmi forgalomban nem kaphatóak.

Gyógyikaszer.hu

Fizetés: átvételkor!

Termék megvásárlása

Kategória: Címke:

Termékleírás

Már rendelhető!

Kedves GYÓGYIKA SZER használó!

Tisztelettel és szeretettel köszöntünk, s megkérünk, hogy saját érdekedben ezt az ismertetőt különleges figyelemmel olvasd el és értsd meg!

Minden a fizikai testünkön megnyilvánuló tűnet jelez nekünk.

Gyógyulásunkat úgy tudjuk megteremteni, ha a tünetek kialakulásának okait őszintén megvizsgáljuk, azt felismerjük, s ezt követően tudatosan döntést hozva, a szükséges változásokat életünkben magvalósítjuk. Ez járhat azzal, hogy szembesülünk esetleges  hibáinkkal, tévedéseinkkel, életszemléletünk és értékrendünk helytelen voltával, s célszerű elgondolkodni azon, hogy mi is az életünk értelme. Harmóniánk,  testi-lelki egyensúlyunk és egészségünk helyreállítása és megőrzése érdekében szükségszerű ezen rendszerek teljes felülvizsgálata.  Lehet, hogy a kényelmi szintünkből is engedni kényszerülünk.

A fizikai testünk tüneteinek kialakulása mindig összefüggésben van a lelkünkkel. A tűnet oka lehet a helytelen gondolkodásmód, beszéd, cselekedet, nem megfelelő szokások és életszemlélet, értékrendi torzulás, rendezetlen kapcsolati rendszer, az élet rendjét nem támogató élettér és életvitel, a munkánk vagy munkahelyünk, mely az elferdült világnak való megfelelési kényszere miatt embertársaink létére, a környezetre kedvezőtlenül hat, s a tudatalattinkban energetikai diszharmóniát képez. Lehet elmulasztott, meg nem cselekedet cselekvés is, testet öltésünk előtt vagy után vállalt feladatok, szolgálatok, melyek az egyéni, nemzetlélek csoporti, vagy emberiségi szinten megnyilvánuló hatásként a fejlődést szolgálhatták volna.

Aki jelenlegi állapotában nem képes tüneteinek okát felismerni az kérjen segítséget, egy arra alkalmastól, lehetőleg olyan gyógyítótól aki a test-lélek-szellem egységében kezeli az embert. Megértve és felismerve az okokat, tudatosan döntést hozva, életünkben a szükséges változást megcselekedve harmóniánk és egészségünk helyre áll.

Aki nem ismeri fel tünetei üzenetét, s nem hoz döntést, valamint nem cselekszik az okok megszüntetése érdekében, az számíthat rá, hogy állapotjavulás után tünetei erősebb formában is visszatérhetnek.

Isten Áldásával tiszta tudatott, bölcsességet és erőt, valamint boldog életet kíván a GYÓGYIKASZER csapata és a Magyar Nép Gyógyítók mozgalma.

 

www.gyogyikaszer.hu

GYÓGYIKA SZER

 

A GYÓGYIKA SZER, alapja megközelítőleg 3000 féle növényi rügykivonat és ásványi

anyag sejtmintázatát és energetikai lenyomatát tartalmazó készítmény család. A specifikus, adott szervekre ható rügykivonatok sejtmintázatai a 15 hatáskör szerint nagyobb, hangsúlyosabban koncentrációban jelennek meg.

 

Az orvos, gyógynövényszakértő, nemzetközileg elismert kutatószakember által létrehozott nanostruktúrájú anyag különleges összetett tulajdonságokkal és szerkezettel bír. A GYÓGYIKA SZER egy sejtregeneráló, a szervek sejtmintázatának és információs hálózatának helyreállítását segítő SZER.

 

Az emberi test egy parányi sejtből alakul ki, intelligens, és emlékszik, s ott és csak azt használja fel a felkínált lehetőségek tárából, ami abban a pillanatban szükséges a szervezet öngyógyító mechanizmusának beindításához, annak felgyorsításához.

 

Nagyon kis méretének (10-9) és speciális molekulaszerkezetének köszönhetően képes áthatolni a sejtfalon, és ott nagyon gyorsan fejti ki hatását. Rengeteg időt takarít meg azáltal, hogy nem kell átküzdenie magát a tápcsatornán és a véráramon. A testben lévő sejtek töltéstöbbleteit illetve hiányait használja hajtómotorként. Nem terheli meg a kiválasztó szerveket (vese, máj) szintetikus anyagokkal,és pontosan oda kerül, ahol szükség van rá.

Olyan alkotórészeket tud magával vinni, amelyeket a szervezet azonnal hasznosít

különböző gyógyító mechanizmusai során. Különleges napstruktúrás szerkezetének

köszönhetően a sejtek számára közvetlenül felhasználható és rendkívüli a felszívódási

képessége. Karra cseppentve, fújva 30 másodperc alatt jut el a csontvelőig, majd bekerül a

gerincvelőbe.(A testet bevonó bőrfelület alatt 0.5-1 mm-rel húzódik a szervezet információs

hálója, amely létfontosságú feladatokat lát el a teljes test sejtkommunikációjának keretein

belül.) Lipodiverz prekontakt fázisú nano struktúrát tartalmaz, amely kizárólag megfelelő hatóanyag elegyítési technológia és körülményrendszer alkalmazása mellett jön létre, s mely a sejtek számára közvetlenül hasznosítható. Felszívódó képessége és hatása rendkívüli, a kezelt felület környezetében hatóanyag-gőzburkot hoz létre, így újabb dimenzióban fejt ki megelőző hatást.

A humán hormontermelő rendszereket a megfelelő agyi területek stimulálásával kibocsátásra készteti, így az emberi szervezet öngyógyító és fájdalomcsillapító mechanizmusaival együttműködésben fejti ki összetett hatását.

A laboratóriumi vizsgálatok során igen széles spektrumú Gram-pozitív és Gram-negatív

baktériumölő, továbbá gombaölő hatást mutatott, ugyanakkor igen hatékony gyulladás gátló is. Meggyőzően kicsi koncentrációban hatásosnak bizonyul az egyébként igen makacs MRSA

(Methycillin-rezisztensStaphylococcusaureus) ellen, mely baktérium a kórházi fertőzések

legnagyobb részét okozza.

 

Gyors és látványos állapotjavulást tesz lehetővé, mivel a hatóanyag

kiválasztását a szervezet maga végzi el.

 

Hatást gyakorol nem csak a fizikai, hanem a mentális és spirituális síkokra is.

 

Minden betegség pszichoszomatikus eredetű és csak időkérdése, milyen gyorsan alakul át a

lelki trauma fizikai betegséggé. A fizikai test mindig tökéletesen egészséges, a betegség csak

egy jelzés, hogy az egyénnek változtatnia kell valamit az életén. Minden betegségnek megvan a maga üzenete, melynek megfejtésében az is segítség, ha az ember felteszi a kérdést: miben akadályoz engem ez a betegség? Amint sikerül felismerni az üzenetet, a betegség is enyhül vagy megszűnik.

 

A GYÓGYIKA SZER rendkívül hatékony módon tudja segíteni a testünk szerveinek eredeti, megszületéskori állapotunknak megfelelő sejtmintázatának visszarendeződését. Az eredeti sejtmintázat visszaállítása a sejtinformációs rendszer visszaállítását is magával hozza

Alkalmazási területenként az alábbi GYÓGYIKA SZER típusok léteznek:Általános test harmonizáló, Női test harmonizáló, Férfi test harmonizáló, Csont és Izületi rendszer harmonizáló, Légúti rendszer harmonizáló, Szív és ér rendszer harmonizáló, Emésztési rendszer harmonizáló, Húgyúti és nemi szerv rendszer harmonizáló, Idegrendszer harmonizáló, Táplálék feldolgozási rendszer harmonizáló, Belső elválasztási mirigyrendszer harmonizáló, Bőr harmonizáló, Érzékszervi rendszer harmonizáló, Szájüreg és fog harmonizáló, Allergia csökkentő, Sejtburjázásra és daganatos megbetegedésre ható.

 

A GYÓGYIKA SZER:

 

  • Tökéletesíti a sejtmásolódást; a sejtek gyors regenerálódása elindítja a létfontosságú

sejtlégzést.

  • Fájdalomcsillapító, vérzéscsillapító, vírus-, baktérium és gombaölő, méregtelenítő.
  • A sebek, égések fele-idő alatt regenerálódnak. Folyékony C-vitaminnal ez a hatás még

fokozható!

 

A fájdalmas helyre vagy az érintett szervnél bőrfelületre kell csepegtetni vagy fújni.

Mellékhatása nincs, doppingszert nem tartalmaz.

Amit nem használ fel a test 72 óra alatt, az kiürül.

 

A GYÓGYIKA SZER méregtelenítő képessége erős, ezért külön hangsúlyt kell fektetni a megfelelő mennyiségű és minőségű víz fogyasztására, hogy a méreg anyagokat a szervezet a legrövidebb idő alatt eltudja távolítani a keringési rendszerből.

Hűvös fénymentes helyen tárolandó.

Gyógyikaszer.h

GYÓGYIKA-általános-100-méretes-300x213

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Gyógyikaszer”értékelése elsőként